مردم سوریه از مناطق تحت اشغال آمریکا به مناطق تحت کنترل دمشق پناه بردند

پنج شنبه, 16 شهریور 1402 15:24 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

هزاران نفر از مردم سوریه به دنبال درگیری‌های اخیر شبه‌نظامیان وابسته به آمریکا با عشایر عربی از مناطق تحت اشغال آمریکا به مناطق تحت کنترل ارتش سوریه پناه بردند.

به گزارش خط هشت، به دنبال درگیری شبه‌نظامیان وابسته به آمریکا و عشایر عربی در منطقه‌های شرقی استان دیرالزور سوریه (شرق سوریه) شمار زیادی از مردم سوریه طی چند ساعت گذشته از مناطق تحت اشغال آمریکا خارج شدند.

خبرگزاری «اسپوتنیک»،‌ عصر امروز (جمعه)، خبر داد دست‌کم ۵ هزار شهروند سوری با قایق از مناطق تحت اشغال آمریکا در شرق رود فرات عبور کردند و خود را به مناطق تحت کنترل ارتش سوریه رساندند.

براساس این گزارش، ده‌ها شهروند سوری که در پی درگیری‌های شدید شبه‌نظامیان وابسته به ارتش آمریکا مجروح شده بودند، خود را به شهر «المیادین» بزرگترین شهر استان دیرالزور که تحت کنترل ارتش سوریه قرار دارد، رساندند و در بیمارستان‌های این شهر مورد مداوا قرار گرفتند.

اسپوتنیک اشاره کرد علی‌رغم تحریم‌های اقتصادی شدیدی که آمریکا بر مردم سوریه تحمیل کرده است، اما این مسئله بازهم مردم این کشور را از کمک‌رسانی به افرادی که از درگیری‌ها فرار کرده بودند، باز نداشت و آن‌ها درهای خانه‌هایشان را به روی مردم گشودند.

«عبدالکریم الحلو» و «اشرف الحلو» دو پزشک سوری نیز برای کمک‌رسانی و درمان شهروندان سوری و تجویز دارو برای آوارگان خود را به منطقه «سعلو» در ۳۰ کیلومتری شرق شهر دیرالزور رساندند.

یکی از افرادی که خود را به منطقه سعلو رسانده، به خبرنگار اسپوتنیک گفت: «وضعیت در الجزیره (مردم سوریه مناطق شرق رود فرات الجزیره می‌نامند) به دنبال درگیری‌ها و جنگ نیروهای عشایر و نیروهای وابسته به آمریکا (قسد) بسیار دشوار است».

 

درگیری‌های شدیدی میان شبه‌نظامیان کُرد متحد آمریکا و قبایل عرب در شرق استان دیرالزور طی چند روز گذشته جریان داشته است. این درگیری‌ها از یکشنبه هفته گذشته به تدریج آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

طی روزهای گذشته نیروهای عشایر عرب توانسته‌اند چند روستا در شرق دیرالزور را به کنترل خود در آورند؛ از جمله روستاهای الباغوز، السوسة، الشعفة، الکشمة، هجین، البحرة، غرانیج، الکشکیة، أبو حمام، أبو حردون، الحرذی، سویدان، درنج، الطیانة، ذیبان، الصبحة و الشحیل و همچنین بخش‌هایی از شهر الصبیحه نیز عملا تحت کنترل نیروهای عشایر است.

 

 

 

منبع: فارس

خواندن 167 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

یادداشت

فرهنگ و هنر

cache/resized/f714239526d247f01ba72774895414aa.jpg
کتاب « ب مثل بابا ع مثل عشق» به نویسندگی «فرانک ...
cache/resized/c0eb470bcee87c9607e9d980bedac252.jpg
کتاب «نارگول» مجموعه داستان‌های ترکی آذربایجانی ...
cache/resized/30ce90b265575319c4e20807f73088c9.jpg
مجموعه شعر دفاع مقدس با عنوان «سطری از رگ‌های ...
cache/resized/9b78be751016054d15384e51dce46f66.jpg
کتاب «پرواز با خورشید» سرگذشت پژوهی شهدای دهه اول ...
cache/resized/1d6bdd68195fd28182a7b5375c42b3a5.jpg
کتاب «پیام افق» مجموعه اشعار «میر داود خراسانی» ...
cache/resized/648e03a74b645c23d652f178eba18670.jpg
اکبری که نگارش «آخرین فرصت» را فرصت ناب زندگی‌اش ...
cache/resized/93f4eb7bff33a45e387b33707ce87cdd.jpg
امروز به مناسبت چهل و چهارمین هفته دفاع مقدس از ...
cache/resized/faf58c1d54b1975680b9c3141b6179d7.jpg
کتاب «بر مدار مد» بررسی تاثیر عوامل برترساز توان ...

مجوزها

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Black Blue Brow Green Cyan

Body

Background Color
Text Color
Layout Style
Patterns for Boxed Version
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family