چاپ کردن این صفحه

با حضور میهمانان کشوری؛

مراسم بزرگداشت سومین روز درگذشت آیت‌الله سیدحاتمی برگزار شد

چهارشنبه, 19 دی 1397 11:56 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

اردبیل - با حضور میهمانانی از سراسر کشور مراسم سومین روز درگذشت آیت‌الله میرابراهیم سیدحاتمی در مسجد اعظم اردبیل برگزار شد.

 

به گزارش خط هشت ، مراسم سومین روز درگذشت آیت‌الله میرابراهیم سیدحاتمی ظهر سه‌شنبه با حضور مسئولان و مردم استان اردبیل و میهمانانی از دیگر استان‌های کشور به شکل باشکوهی برگزار شد.

در این مراسم با مداحی و قرائت قرآن یاد و خاطره این عالم ربانی گرامی داشته شد.لازم به ذکر است مراسم تشییع و تدفین آیت‌الله سیدحاتمی نماینده سابق مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری روز دوشنبه در حضور مسئولان دستگاه‌های مختلف اجرایی و اقشار مردم در اردبیل برگزار شد.

گفتنی است آیت‌الله سیدحاتمی از عالمان خوش‌نام اردبیلی بودند که بعد از چند دهه فعالیت علمی و فرهنگی به دلیل کهولت سن درگذشتند.

از نکات قابل توجه در برگزاری سومین روز درگذشت این عالم جلیل‌القدر حضور مناسب و پرشور اهالی استان اردبیل در  آئین بزرگداشت به مانند روزهای گذشته بود تا بار دیگر  قدرشناسی اهالی دارالارشاد از بزرگان و عالمان دین و فرهنگ زبانزد عام و خاص شود.

از زمان احداث مسجد قائم آل محمد (عج) در خیابان خیرین؛ محل خاکسپاری آیت‌الله میرابراهیم سیدحاتمی پیش‌بینی شده بود تا پیکر ایشان بعد از سال‌ها مجاهدت و تلاش در عرصه دین و فرهنگ در مکانی که خود بانی احداث آن شده بود، تدفین گردد.

 

 

منبع: مهر

خواندن 888 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)