چاپ کردن این صفحه

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس اردبیل:

موزه دفاع مقدس اردبیل ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

چهارشنبه, 10 مرداد 1397 16:17 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اردبیل از پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصدی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس اردبیل خبر داد.

 

، به گزارش خط هشت : پروژه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان اردبیل یکی از پروژه های منحصر به فرد در مساحت ۴ هکتار ۶۵۰۰ متر با بخش های مختلف کتابخانه تخصصی، سالن آمفی تئاتر، دو گالری دایمی و موقت در اردبیل در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه ۲۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس هزینه می‌شود، تصریح کرد: تاکنون برای این پروژه ۸ میلیارد تومان هزینه شده است که با برنامه ریزی ها و پیگیری های صورت گرفته، با پیشرفت فیزیکی خوبی در حال تکمیل است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اردبیل از تدفین ۷۰ شهید گمنام در ۳۲ نقطه استان خبر داد و بیان کرد:۱۰ مزار شهدای گمان احداث شده و در حال بهره برداری است؛  ۱۴ مزار نیز در حال اجرا و در ۶ نقطه استان اردبیل در حال طراحی است.

واحد از تولید و نشر ۳۷ عنوان کتاب تا سال ۹۵ خبر داد گفت: تعداد کتاب از ۹۵ به بعد به ۳۰ جلد بصورت سالانه درآمده است که با برنامه ریزی های صورت گرفته در سالجازی نیز30 عنوان  تولیدات فاخر در حد کشوری و منطقه ای خواهیم داشت.

وی از توزیع کتاب با موضوع دفاع مقدس در کتابخانه های عمومی، دانشگاه ها، مراکز مطالعاتی و تحقیقانی و در سطح مدارس استان توسط حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اردبیل خبر داد و عنوان کرد: در تلاش هستیم که کتاب کودک دفاع مقدس را نیز تولید و در اختیار کودکان قرار دهیم تا از کودکی با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا شوند.

 

 

 

منبع: سبلان‌ما

خواندن 1019 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)