چاپ کردن این صفحه

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل،

بسیجیان ثروت، عزت و افتخار نظام هستند/ هویت اردبیل حسینی است

پنج شنبه, 12 مهر 1397 13:29 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت: بسیجیان ثروت، عزت و افتخار نظام هستند، بسیج قشر خاص نیست بلکه برخاسته از دل مردم است و در تمای عرصه کشور از جمله سازندگی و علمی و امنیت حضور موثر دارد.

 به گزارش خط هشت از اردبیل، آیت الله سید حسن عاملی در جمع بسیجیان استان اردبیل در سالن رضا زاداه اردبیل، گفت: پیام این حضور با شکوه این است که اراده و شوکت ملت ایران شکستنی نیست؛ با این هیبت بسیجی‌ها که هیبت ملت ما است شاخ آمریکا را می‌شکنیم.

نماینده، ولی فقیه در استان اردبیل با بیان اینکه آن‌هایی که خیال می‌کنند با سختی‌ها و توطئه‌ها می‌توانند ملت ایران زیر بارذلت ببرند، خیال باطلی دارند، افزود: آمریکا و هم پیمانانش بدانند اگر ما را بین عزت و ذلت مخیر کنند ما جا پای حسین می‌گذاریم و فریادمان هیهات من الذله است.

امام جمعه اردبیل تاکید کرد: این حضور باشکوه پیام بزرگی برای آمریکا دارد و آن اینکه این ملت پای بهای سنگینی که برای استقلال و حاکمیت ملی داده ایستاده است و با تمام توان از آن دفاع می‌کند.

وی بااشاره به اینکه ۲۲۰ هزار شهید اصلی‌ترین ثروت این مرزو بوم هستند، گفت: بزرگترین عامل وحدت ملت ایران وجود رهبر معظم انقلاب است و بزرگترین صیانت از کشور تبعیت از رهبری است؛ دشمن بداند که ملت ایران یکپارچه و یکصدا و با اتحاد در کنار یکدیگر و پشت رهبری و ارزش‌های نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد ماند.

عاملی ادامه داد: دشمن اینگونه فکر می‌کند که می‌تواند وحدت و انسجام ما را از بین رود، ولی اشتباه می‌کند ملت ایران همیشه در هر برهه‌ای بر توطئه‌ها آگاه و در صحنه‌ها حضور دارد؛ ما امروز از همین جا می‌گوییم که آمریکا از ما عصبانی باش و از عصبانیت بمیر.

وی با تشکر از برپا کنندگان این اجتماع عظیم، گفت: بسیجیان ثروت، عزت و افتخار نظام هستند، بسیج قشر خاص نیست بلکه برخاسته از دل مردم است و در تمای عرصه کشور از جمله سازندگی و علمی و امنیت حضور موثر دارد.

 

 

 

 

 

 

 

منبع: بسیج

خواندن 1131 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)