چاپ کردن این صفحه

اهدای عضو مامور شهید پلیس به ۵ بیمار نیازمند

یکشنبه, 25 دی 1401 14:36 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

خانواده ستوانیکم شهید "احمد کشوری نیا" که در حین ماموریت تعقیب، مراقبت و درگیری با خودرو قاچاقچیان دچار مرگ مغزی شده بود، اعضای بدن او را اهدا کردند.

 

به گزارش خط هشت؛ ستوانیکم شهید "احمد کشوری نیا" فرمانده یگان امداد شهرستان ساوه در حین اجرای ماموریت و تعقیب قاچاقچیان هفته قبل در ساوه دچار حادثه شده و با بالگرد به بیمارستان ولیعصر (عج) فراجا تهران منتقل شد.

وی بامداد دیشب به دلیل مرگ مغزی، پس از اقدامات قانونی و رضایت خانواده به یکی از مراکز پیوند اعضا منتقل شد که از این شهید بزرگوار 2 کلیه، 2 قرنیه و یک کبد برداشته و برای پیوند پنج بیمار نیازمند اهدا شده و به آنان زندگی دوباره بخشیده همچنین پانکراس وی برای استخراج سلول های بنیادی در اختیار قرار گرفته است.

ستوانیکم " کشوری نیا" 44 ساله در حین ماموریت تعقیب و مراقبت و درگیری با خودرو قاچاقچیان کالا دارای پلاک سرقتی بر اثر برخورد عمدی خودرو حاوی کالای قاچاق با خودرو وی سر ایشان با زمین برخورد می کند در نهایت به درجه رفیع شهادت نائل می شود وی متاهل و داری یک فرزند نیز پسر بوده است.

اهدای اعضای بدن این شهید دلاور پلیس نشان دهنده روحیه ایثار و فداکاری ماموران جان بر کف انتظامی است که تا جان در بدن دارند در راه خدمت به مردم از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمی‌کنند و حتی در شرایط خاص نیز با اهدای اعضای بدن خویش زندگی توأم با آرامش مجدد را به بیماران نیازمند ارزانی می دارند

 

 

منبع: شهدای فراجا

خواندن 182 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)