چاپ کردن این صفحه

سرود «سلام فرمانده 2» جمعه این هفته رونمایی می‌شود

سه شنبه, 09 اسفند 1401 17:19 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

سرود «سلام فرمانده 2» در آستانه نیمه شعبان به عنوان اثر جدید گروه ماح (ملت امام حسین) رونمایی می‌شود.

 

به گزارش خط هشت، سرود «سلام فرمانده ۲» در آستانه نیمه شعبان سالروز میلاد امام زمان (عج) به عنوان اثر جدید گروه ماح «ملت امام حسین(ع)» جمعه ۱۲ اسفندماه از ساعت ۲۰ رونمایی می‌شود و برای نخستین‌بار از شبکه سوم سیما پخش می‌شود.

این سرود به عنوان محصول جدید گروه ماح با نوای ابوذر روحی و همراهی گروه‌های سرود تهیه شده است که نماهنگ آن با حضور ۱۰ هزار کودک و نوجوان از سراسر کشور در مسجد مقدس جمکران ضبط شده است.

بناست با رونمایی این سرود، اجتماعات «سلام فرمانده» با همکاری شعب استانی گروه ماح «ملت امام حسین(ع)» در شهرهای مختلف کشور برگزار شود.

نسخه نخست سرود «سلام فرمانده» کاری از گروه «ماح» «ملت امام حسین (ع)» در لنگرود است که با شعری از سیدمهدی بنی‌هاشمی لنگرودی و اجرای ابوذر روحی به تهیه‌کنندگی حجت‌الاسلام سعید نعیمی، ۲۷ اسفندماه ۱۴۰۰ مصادف با نیمه شعبان برای نخستین بار در شهر لنگرود استان گیلان پخش شد. تاکنون نسخه‌های بسیاری اعم از آذربایجانی، کردی، ترکی، عربی بحرینی، عربی عراقی، عربی لبنانی، پاکستانی، انگلیسی، فرانسوی و ... از این سرود تولید شده است.

 

 

منبع: فارس

خواندن 205 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)