چاپ کردن این صفحه

پیکر شهید «ناصر حیدری دژ» از شهدای حادثه تروریستی سراوان در قوچان تشییع می‌شود

سه شنبه, 02 خرداد 1402 14:49 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران قوچان گفت: پیکر شهید «ناصر حیدری دژ» از شهدای حادثه تروریستی سراوان در قوچان تشییع و در گلزار شهدای این شهرستان به خاک سپرده می‌شود.

به گزارش خط هشت؛ حسین سجادی در قوچان با اشاره به حادثه تروریستی سراوان و شهادت چند مرزبان فراجا، اظهار کرد: شهید «ناصر حیدری دژ» اهل روستای الهیان این شهرستان به همراه چند تن از هم‌رزمان خود در این حادثه تروریستی به درجه رفیع شهادت نائل شد که مراسم تشییع پیکر پاک و مطهر این جوان دهه هشتادی دوم خرداد در قوچان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده مراسم تشییع سه شهید خراسانی این حادثه تروریستی صبح دوم خرداد ۱۴۰۲ در مشهد مقدس انجام می‌شود و سپس پیکر شهید «ناصر حیدری دژ» برای تشییع و خاک‌سپاری به شهرستان قوچان منتقل خواهد شد که این مراسم ساعت ۱۵ از بیمارستان شهدا به سمت میدان امام خمینی(ره) و سپس گلزار شهدای مرکزی قوچان برگزار شود.

گفتنی است اواخر اردیبهشت‌ماه سال جاری بود که اشرار و معاندان در یک اقدام تروریستی و ناجوانمردانه به برجک مرزبانی «مزه سر» هنگ مرزی سراوان حمله کردند که با مقاومت نیرو‌های دلاور مرزبانی، تروریست‌ها به عمق خاک پاکستان فرار کردند اما در این درگیری پنج نفر از مرزبانان دلیر جمهوری اسلامی ایران به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

 

 

منبع: شهدای فراجا

خواندن 178 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)