چاپ کردن این صفحه

میراث‌دار ۵ شهید مراغه‌ای به خانوادۀ شهیدش پیوست

سه شنبه, 23 خرداد 1402 15:36 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

حاج «علی طهماسبی» فرزند شهید «یونس طهماسبی»، پدر شهیده «زهره طهماسبی» و برادر شهیده‌ها «رقیه، زهرا و فاطمه طهماسبی» در مراغه آسمانی شد و پس از سال‌ها فراق، به خانواده شهیدش پیوست.

به گزارش خط هشت، حاج «علی طهماسبی» فرزند شهید «یونس طهماسبی»، پدر شهیده «زهره طهماسبی» و برادر شهیده‌ها «رقیه، زهرا و فاطمه طهماسبی» در مراغه آسمانی شد و پس از سال‌ها فراق، به خانواده شهیدش پیوست.

پیکر این ایثارگر تا دقایقی دیگر در گلشن زهرا (س) مراغه تشییع و در قطعه والدین شهدای این شهر به خاک سپرده می‌شود. مراسم شام غریبان آن مرحوم نیز امروز، دوشنبه ۲۲ خرداد از ساعت ۱۶ الی ۱۸ در مسجد امام حسین (ع) مراغه برگزار می‌شود.

یونس طهماسبی متولد پنجم آذر ۱۳۰۴، زهره طهماسبی متولد بیست و پنجم مهر ۱۳۶۵، زهرا و فاطمه طهماسبی متولدان ۱۳۴۰ و رقیه طهماسبی متولد پانزدهم بهمن ۱۳۴۵ در مراغه بودند که در بمباران هوایی بیست و یکم اسفند ۱۳۶۶ مراغه به شهادت رسیدند. پیکر هر پنج شهید و شهیدۀ والامقام، در گلزار شهدای مراغه به خاک سپرده شده است.

میراث‌دار ۵ شهید مراغه‌ای به خانوادۀ شهیدش پیوست

 

 

منبع: دفاع‌پرس

 

خواندن 146 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)