معرفی کتاب؛

«دختر کویر»

سه شنبه, 17 مرداد 1402 12:25 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

کتاب «دختر کویر» زندگی‌نامه و خاطرات بانوی ایثارگر «ماهرخ رحیمیان» به سفارش اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان منتشر شده است.

به گزارش خط هشت از سمنان،کتاب «دختر کویر» زندگی نامه و خاطرات بانوی ایثارگر «ماهرخ رحیمیان» با تدوین «زهرا شعبانی» در سال ۱۴۰۱ چاپ و منتشر شده است.

کتاب ««دختر کویر» » در شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و در ۵۱ صفحه با قطع پالتویی توسط انتشارات «صریر» و با سفارش اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان و مشارکت موسسه ستارگان پرفروغ در سال ۱۴۰۱ چاپ و منتشر شده است.

بخشی از کتاب:

همان روز با دوستم هاجر سیادت و خانم صابریان به همراه همسر و فرزند کوچکش به سنندج اعزام شدیم و از آنجا به مریوان رفتیم. خواهر سیستانی از سمنان قبل از ما آنجا بود و تسلط زیادی به منطقه داشت. از فعالان جهاد و سپاه بود و زینب گونه نقش مؤثری در قسمت‌های مختلف داشت. به طوری که چندین بار نیرو‌های ضد انقلاب قصد ترور او را داشتند. شیرزنی که برادران جهادی و سپاهی به او لقب «برادر حسینی» داده بودند.

بعد از مدتی از طرف سپاه به ما یک خانه سازمانی دادند که دقیقا روبه روی سپاه پاسداران بود. یک قبضه اسلحه و نارنجک برای محافظت از خودمان داده بودند. در آن خانه نُه نفر بودیم. دو خواهر به نام پروانه و پروین سعیدی از ایوانکی، خانم کرمانی از استان کرمان، خانم میرزایی و پروانیان از تهران، من و خواهر سیادت هم از سمنان.

من به عنوان معلم حرفه وفن در مدرسه راهنمایی رسالت زیر نظر خانم دامغانیان مدیر مدرسه مشغول به تدریس شدم.

جو خطرناکی در کردستان حکم فرما بود. حق نداشتیم ساعت ۸ شب از منزل خارج شویم. کومله و دمکرات جوانان زیادی را سر بریده بودند. به همین خاطر باید مقررات خاصی رعایت می‌کردیم. حق نداشتیم در کوچه یا کنار خانه‌ها راه برویم چرا که ممکن بود در خانه‌ای باز شود و ما را به داخل خانه بکشانند و سرمان را از بدنمان جدا کنند.

در همین شرایط دو نامه به امام خمینی نوشتم. بعد از مدتی جواب هر دو نامه با مهر و دستخط مبارک ایشان به دستم رسید. در یکی از نامه‌ها سؤال کرده بودم وقتی دشمن قصد حمله به ما دارد برای اینکه به دست او اسیر نشویم و عفتمان به خطر نیفتد می‌توانیم با نارنجک خودکشی کنیم؟ ایشان در جواب نوشته بودند خودکشی جایز نیست...

 

 

 

منبع: دفاع‌پرس

خواندن 237 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

یادداشت

فرهنگ و هنر

cache/resized/f714239526d247f01ba72774895414aa.jpg
کتاب « ب مثل بابا ع مثل عشق» به نویسندگی «فرانک ...
cache/resized/c0eb470bcee87c9607e9d980bedac252.jpg
کتاب «نارگول» مجموعه داستان‌های ترکی آذربایجانی ...
cache/resized/30ce90b265575319c4e20807f73088c9.jpg
مجموعه شعر دفاع مقدس با عنوان «سطری از رگ‌های ...
cache/resized/9b78be751016054d15384e51dce46f66.jpg
کتاب «پرواز با خورشید» سرگذشت پژوهی شهدای دهه اول ...
cache/resized/1d6bdd68195fd28182a7b5375c42b3a5.jpg
کتاب «پیام افق» مجموعه اشعار «میر داود خراسانی» ...
cache/resized/648e03a74b645c23d652f178eba18670.jpg
اکبری که نگارش «آخرین فرصت» را فرصت ناب زندگی‌اش ...
cache/resized/93f4eb7bff33a45e387b33707ce87cdd.jpg
امروز به مناسبت چهل و چهارمین هفته دفاع مقدس از ...
cache/resized/faf58c1d54b1975680b9c3141b6179d7.jpg
کتاب «بر مدار مد» بررسی تاثیر عوامل برترساز توان ...

مجوزها

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Black Blue Brow Green Cyan

Body

Background Color
Text Color
Layout Style
Patterns for Boxed Version
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family