همسر شهید «فریدون حاتمی»:

مادران و همسران شهدا صبورانه در دوران دفاع مقدس یار و یاور رزمندگان خود بودند

پنج شنبه, 15 تیر 1402 11:12 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

فولادی گفت: همه مادران و همسران شهدا با الگو گرفتن از حضرت زینب (س) همه سختی‌ها جبهه‌ها را جز زیبایی چیزی ندیدند و صبورانه در هشت سال دفاع مقدس یار و یاور رزمندگان خود بودند.

به گزارش خط هشت، «پروانه فولادی» همسر شهید «فریدون حاتمی» از خاطرات زندگی با همسرش و روز‌های تکرار نشدنی دوران دفاع مقدس روایت کرد.

‌فولادی گفت: فریدون پاسدار رسمی شده بود و می‌خواست به منطقه برود، گاهی وقت‌ها می‌آمد گریه می‌کردم و می‌گفتم ما حالا بچه داریم فریدون؛ مسعود بهانه تورا می‌گیرد، اما فریدون حرف همیشگی خود را تکرار می‌کرد، اگر من و امثال من نرویم مملکت به دست دشمنان می‌افتد از نوجوان تا پیر همه با در این دفاع مقدس شرکت کنیم.

این همسر شهید افزود: مسعود یک سال و اندی داشت و وابسته پدر شده بود وقتی فریدون می‌رفت دو شبانه روز فقط گریه می‌کرد عکس پدرش را کنارش می‌گذاشت و با گریه به خواب می‌رفت.

‌وی گفت: روز‌ها می‌گذشت و سختی زندگی زیاد‌تر می‌شد. ما نمی‌دانستیم که فریدون فرمانده است. یک روز آمد و به مادرش گفت مادر جان می‌خواهم بچه‌ها رابه همراه خودم به دزفول ببرم آنجا خانه‌های سازمانی برای سپاه درست کرده اند. بعد از مدتی با هم به دزفول رفتیم و در خانه‌ای که صاحب خانه هم کنار ما زندگی میکرد مستقر شدیم.

فولادی افزود: یک روز عروس خانه آمد و گفت می‌گویند بعثی‌ها می‌خواهند دزفول را بمباران کنند. ما به زیر زمین رفتیم و مسعود دائما از من می‌پرسید مادر ما کجا می‌رویم، کمی در زیر زمین منتظر ماندیم از بمباران خبری نشد بیرون آمدیم از طرف سپاه دنبال ما آمده بودند و از ما خواستند که همراه آنها برویم. من و مسعود پسرم و خواهر شوهرم که همراه ما آمده بود با آن‌ها رفتیم، دو روز بعد آنجایی که ما بودیم را بمباران کرده بودند و مدرسه‌ای در کنار خانه ما بود که با خاک یکسان شده بود.

همسر شهید فریدون حاتمی متذکر شد: همه مادران و همسران شهدا با الگو گرفتن از حضرت زینب (س) همه سختی‌ها جبهه‌ها را جز زیبایی چیزی ندیدند و صبورانه در هشت سال دفاع مقدس یار و یاور رزمندگان خود بودند.

 

 

منبع: دفاع‌پرس

خواندن 153 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

یادداشت

فرهنگ و هنر

cache/resized/f714239526d247f01ba72774895414aa.jpg
کتاب « ب مثل بابا ع مثل عشق» به نویسندگی «فرانک ...
cache/resized/c0eb470bcee87c9607e9d980bedac252.jpg
کتاب «نارگول» مجموعه داستان‌های ترکی آذربایجانی ...
cache/resized/30ce90b265575319c4e20807f73088c9.jpg
مجموعه شعر دفاع مقدس با عنوان «سطری از رگ‌های ...
cache/resized/9b78be751016054d15384e51dce46f66.jpg
کتاب «پرواز با خورشید» سرگذشت پژوهی شهدای دهه اول ...
cache/resized/1d6bdd68195fd28182a7b5375c42b3a5.jpg
کتاب «پیام افق» مجموعه اشعار «میر داود خراسانی» ...
cache/resized/648e03a74b645c23d652f178eba18670.jpg
اکبری که نگارش «آخرین فرصت» را فرصت ناب زندگی‌اش ...
cache/resized/93f4eb7bff33a45e387b33707ce87cdd.jpg
امروز به مناسبت چهل و چهارمین هفته دفاع مقدس از ...
cache/resized/faf58c1d54b1975680b9c3141b6179d7.jpg
کتاب «بر مدار مد» بررسی تاثیر عوامل برترساز توان ...

مجوزها

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Black Blue Brow Green Cyan

Body

Background Color
Text Color
Layout Style
Patterns for Boxed Version
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family