مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان اردبیل:

روحیه انقلابی در مسئولان نباشد فشل اند/ فریاد استکبار ستیزی ملت ایران خاموش نمی شود

پنج شنبه, 10 آبان 1397 14:13 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان اردبیل با بیان اینکه مسئولان بدون روحیه جهادی فشل اند و هم اکنون نیازمند اتحاد هستیم، گفت:۱۳ آبان را روز تحریم های سخت قرار داده اند تا فریاد استکبار ستیزی ایران را خاموش کنند.

 

به گزارش خط هشت ، حجت الاسلام نجات فیاضی پیش از ظهر امروز در همایش استکبار ستیزی با بیان اینکه استکبار  خواستار حاکمیت لیبرال دموکراسی در جهان است، گفت:در عرصه های مختلف اقتصادی، فرهنگی و... استکبار خواستار گسترش حاکمیت نظم نوین جهانی و  سرمداری آمریکا در دنیا است و انقلاب اسلامی ایران این برنامه های استعماری را بر نمی‌‎تابد .

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع)استان اردبیل با اشاره به چیستی و چرایی دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی ایران، گفت: اندیشه پردازان آمریکا  در عرصه های  تربیتی و اقتصادی برنامه سالانه برای مقابله با  انقلاب تدارک دیده اند که خوشبختانه در تمامی توطئه ها شکست خوده اند.

وی یاد آور شد:  استکبار ستیزی و مبارزه با مستکبرین صرفا سیاسی نیست  بلکه نص صریح و مورد تاکید قرآن کریم است.

حجت الاسلام فیاضی بیان اینکه آمریکا با هجمه سنگین اقتصادی وارد عمل شده است، اظهار داشت :تحریم های آمریکا از سال ۵۸ تا به امروز ایران را تحریم کرده، شاید شدت و ضعف داشته اما متداوم بوده است.

وی اضافه کرد: اکنون توطئه دشمن تضعیف دستاوردها و در حاشیه قرار دادن اندیشه های انقلاب اسلامی ایران با فشار های بی سابقه اقتصادی است.

حجت الاسلام فیاضی با بیان اینکه اگر روحیه انقلابی و جهادی در مسولان نباشد فشل هستند، افزود: اکنون نیازمند اتحاد هستیم که صرفا با شعار محقق نمی شود که متولیان امر و مسئولان اجرایی قوای سه گانه سینه سپر کنند و تعارف ها را کنار گذاشته و دلسوزانه وارد صحنه شوند.

وی تصریح کرد: ۱۳ آبان را  روز تحریم سخت قرار داده اند تا فریاد استکبار ستزی ایران را خاموش کنند.

وی افزود: مقابله با نفوذ ایران در منطقه دومین نقشه آمریکا است که رایس مغز متفکر آمریکا  صریحا گفته ایران را مهار نکنیم ایران آمریکا را مهار خواهد کرد.

فیاضی با بیان اینکه استکبار خواستار تلخ کامی مردم از ورود انقلاب به چهل سالگی است، گفت :برنامه ریزان سرنگونی ایران بر این باور هستند اگر از چهل سالگی گذشت به صد سالگی هم خواهد  رسید .

این مسئول با اشاره به تقویت گروهک ها تروریستی در مرزها ایران گفت: دشمن هم اکنون جنگ های  هیبریدی یا هوشمند را به راه انداخته و هرچه در چنته دارد برای سرنگونی نظام در عرصه های اقتصادی نظامی و فرهنگی رو می کند.

 

 

منبع:  سبلان‌ما

خواندن 1104 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

یادداشت

فرهنگ و هنر

cache/resized/f714239526d247f01ba72774895414aa.jpg
کتاب « ب مثل بابا ع مثل عشق» به نویسندگی «فرانک ...
cache/resized/c0eb470bcee87c9607e9d980bedac252.jpg
کتاب «نارگول» مجموعه داستان‌های ترکی آذربایجانی ...
cache/resized/30ce90b265575319c4e20807f73088c9.jpg
مجموعه شعر دفاع مقدس با عنوان «سطری از رگ‌های ...
cache/resized/9b78be751016054d15384e51dce46f66.jpg
کتاب «پرواز با خورشید» سرگذشت پژوهی شهدای دهه اول ...
cache/resized/1d6bdd68195fd28182a7b5375c42b3a5.jpg
کتاب «پیام افق» مجموعه اشعار «میر داود خراسانی» ...
cache/resized/648e03a74b645c23d652f178eba18670.jpg
اکبری که نگارش «آخرین فرصت» را فرصت ناب زندگی‌اش ...
cache/resized/93f4eb7bff33a45e387b33707ce87cdd.jpg
امروز به مناسبت چهل و چهارمین هفته دفاع مقدس از ...
cache/resized/faf58c1d54b1975680b9c3141b6179d7.jpg
کتاب «بر مدار مد» بررسی تاثیر عوامل برترساز توان ...

مجوزها

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Black Blue Brow Green Cyan

Body

Background Color
Text Color
Layout Style
Patterns for Boxed Version
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family