علیرغم گذشت دو سال از حادثه:

هنوز خانواده شهدای پلاسکو تحت پوشش و حمایت نیستند!/ اداره ایثاگران شهرداری متفاوت عمل کند

دوشنبه, 09 مهر 1397 16:33 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

متاسفانه بعد از دو سال شهدای آتش‌نشان پلاسکو تحت پوشش و حمایت قرار نگرفتند و حتی شهرداری نیز اقدامی نکرده است که این موضوع جای تاسف دارد.

 

به گزارش خط هشت : عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت: متاسفانه بعد از دو سال شهدای آتش‌نشان پلاسکو تحت پوشش و حمایت قرار نگرفتند و حتی شهرداری نیز اقدامی نکرده است که این موضوع جای تاسف دارد.
 
 
شهرداری خانواده شهدای پلاسکو را تحت پوشش قرار نداده است!
 
بنابر این گزارش، حجت نظری در نودمین جلسه شورای شهر تهران اظهار کرد: روز هفتم مهردر تقویم به نام روز آتش‌نشان نامگذاری شده و این نامگذاری بهانه‌ای است تا از تلاش‌ها و از خودگذشتگی‌ آتش‌نشانان قدردانی شود و من هم به سهم خودم این روز را به آتش‌نشانان تبریک می‌گویم.

وی افزود: تقدیر از این عزیزان که انسانهای فداکاری هستند تنها نباید به یک روز و یا یک هفته و دیدار با آنها ختم شود و متاسفانه بسیاری از آتش‌نشانان وضعیت معیشتی مناسبی ندارند و در گفت‌وگو با برخی از این عزیزان علی‌رغم آنکه به آنان گفته شده سختی کار برایشان لحاظ می‌شوند و می‌توانند با 25 سال سابقه بازنشست شوند اما هنوز ابهامات زیادی در مورد آن برای آتش‌نشانان وجود دارد و از جزئیات وضعیت خود بی‌خبرند.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران ادامه داد: مسئله دیگر در مورد وضعیت رفاهی و مقرری‌های آتش‌نشانان است که معاون خدمات شهری شهرداری تهران باید آن را بیشتر مورد توجه قرار داده و همچنین باید نسبت به سلامت آتش‌نشانان حساسیت بیشتری داشته باشد و حقیقت این است که از دو سال گذشته نمی‌توان از روز آتش‌نشان و آتش‌نشانان گفت و ناخودآگاه به یاد شهدای آتش‌نشان ساختمان پلاسکو نیفتاد و متاسفانه 16 نفر از بهترین و متعهدترین نیروهای آتش‌نشانی در این حادثه به درجه رفیع شهادت رسیدند و من خجالت می‌کشم که با گذشت دو سال از حادثه پلاسکو از عدم تحقق و قول‌هایی که به خانواده‌های این عزیزان داده شده بود سخنی بگویم.

نظری گفت: متاسفانه در صحبت با برخی از این خانواده‌ها مطلع شدم که اداره ایثارگران شهرداری تهران، شهدای پلاسکو را تحت پوشش قرار نداده است که همین امر سبب دلخوری و رنجش برخی از خانواده‌ها شده است. اگر به دلیل کاستی‌های قانونی، بنیاد شهید و امور ایثارگران نتواند این خانواده‌ها را تحت پوشش قرار دهد، از اداره ایثارگران شهرداری انتظار می‌رود متفاوت عمل کند.

وی بیان کرد: از طرف دیگر خانواده‌ها گمان می‌کنند به فراموشی سپرده شده‌اند و لازم است در این زمینه شهردار تهران که خود از خانواده ایثارگران است با آنها دیدار و مطالبات آن را بشنوند و از سازمان زیباسازی می‌خواهم که به مناسبت هفتم مهر ماه و روز آتش‌نشان قهرمانان و شهدای آتش‌نشان را که حقیقتا شایسته عنوان مدافع وطن هستند بیشتر در جامعه و سطح شهر معرفی کنند.
 
 
 
 
 
 
 
 
خواندن 1178 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

یادداشت

فرهنگ و هنر

cache/resized/f714239526d247f01ba72774895414aa.jpg
کتاب « ب مثل بابا ع مثل عشق» به نویسندگی «فرانک ...
cache/resized/c0eb470bcee87c9607e9d980bedac252.jpg
کتاب «نارگول» مجموعه داستان‌های ترکی آذربایجانی ...
cache/resized/30ce90b265575319c4e20807f73088c9.jpg
مجموعه شعر دفاع مقدس با عنوان «سطری از رگ‌های ...
cache/resized/9b78be751016054d15384e51dce46f66.jpg
کتاب «پرواز با خورشید» سرگذشت پژوهی شهدای دهه اول ...
cache/resized/1d6bdd68195fd28182a7b5375c42b3a5.jpg
کتاب «پیام افق» مجموعه اشعار «میر داود خراسانی» ...
cache/resized/648e03a74b645c23d652f178eba18670.jpg
اکبری که نگارش «آخرین فرصت» را فرصت ناب زندگی‌اش ...
cache/resized/93f4eb7bff33a45e387b33707ce87cdd.jpg
امروز به مناسبت چهل و چهارمین هفته دفاع مقدس از ...
cache/resized/faf58c1d54b1975680b9c3141b6179d7.jpg
کتاب «بر مدار مد» بررسی تاثیر عوامل برترساز توان ...

مجوزها

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Black Blue Brow Green Cyan

Body

Background Color
Text Color
Layout Style
Patterns for Boxed Version
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family